maandag 7 maart 2016

Afsluiting + Volgende schoolkrant

Lieve jongens en meisjes

Dit was hem dan alweer, onze eerste uitgave van de nieuwe schoolkrant Het Spectrakel! Wij vinden het natuurlijk superleuk als we veel input krijgen van de leerlingen, zodat we de schoolkrant kunnen aanpassen aan de leerlingen op onze school. Zelfs als je een talent hebt dat je niet in de schoolkrant kwijt kunt, zorgen wij ervoor dat het goed terecht komt. (zie uitleg Cultuurplein). Ook kan iedereen zich inschrijven voor onze redactie. Als je hierover meer informatie wilt, stuur ons een bericht.

Ons motto is "iedereen kan een stukje schrijven"

Dus, heb jij iets leuks te melden of heb je suggesties voor artikelen? Mail ons via schoolkrant@stmichaelcollege.nl, zoek een van onze leden op, schrijf een brief, wat je maar wilt.

Qi laat zien dat iedereen 'een stukje' kan schrijven!
In het volgend nummer komen een aantal vaste rubrieken terug, zoals (Liefdes)advies van Lotte, het vervolg op de spannende story van Thijn (The Great Huminal War), een horoscoop en nieuwe jeugdfoto's van docenten. Ook zullen jullie verschillende columns, brieven, interviews en andere informatie over onze school terugvinden. Laat ons weten wat je leuk vindt aan de schoolkrant en wat je nog meer zou willen zien in de schoolkrant!

Tot de volgende schoolkrant,
De redactie

Auteurs : Mira en Michelle 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten