maandag 7 maart 2016

Horoscoop

Waterman (21 januari - 19 februari)

Komende maand zit je niet helemaal lekker in je vel. Alhoewel het niet per se een hele belangrijke maand voor je wordt, komt het toch niet goed uit. Je bent wat onzekerder en je houdt jezelf een beetje op de achtergrond. Dat is ook goed, want als je je nu te veel in de drukke maatschappij gaat begeven, wordt je helemaal gek. Tip: Besteed een beetje extra aandacht aan je uiterlijke verschijning, dat zal je een boost in vertrouwen geven.

Vissen (20 februari – 20 maart)

De kansen die je binnenkort krijg moet je vooral met beide handen aannemen. Ga met volle moed eens de uitdaging aan en zie wat je eigenlijk allemaal kunt bereiken. Vergeet niet dat sommige beperkingen niet onvermijdelijk zijn dus wordt niet te veeleisend van jezelf. Tip: probeer zowel persoonlijk en zakelijk advies niet te vermijden, mensen die je willen helpen hebben echt wel het beste met je voor!

Ram (21 maart - 20 april)

Je kan duidelijk een beetje energie gebruiken en deze maand komt dat goed uit! Het belooft een spannende en stimulerende maand te worden, dus probeer ook een beetje open te staan voor wat geflirt. Het kan wel een hectisch gebeuren worden dus pak vooral je rust waar nodig en hou rekening met veel mensen die binnenkort bij jou over de vloer komen. Tip: stel je vooral veel open en laat alles maar over je heen komen.


Stier (21 april – 20 mei)



Denk even na bij de plannen die je eigenlijk had. Laat je vooral niet overhaasten door anderen, jouw plannen moeten jezelf niet in de weg staan. Vergeet niet bij jezelf te blijven en goed na te denken over wat je nou eigenlijk wilt doen. Zorg wel dat je je vrienden niet verwaarloost omdat je te veel in jezelf gaat zitten. Tip: zoek het gezelschap van je vrienden op.





Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Het beloofd weer wat te worden voor jou komende maand. De afgelopen tijd was je nogal geobsedeerd bezig met je ambities, erkenning en succes. Nu is het tijd om de focus te leggen naar jezelf en jezelf beter te leren kennen. Ook kun je het contact met de mensen om je heen verbeteren. Tip: kijk achterom naar het verleden en denk na over hoe je je in de toekomst gaat ontplooien in je kwaliteiten.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Het wordt een onrustige en wilde maand. Je hebt veel onrust in je relaties, maar je kunt het beter hebben dan voorheen. Het is tijd om twijfel een juiste plek te geven. Denk eens na over wat de mensen om je heen jou te bieden hebben. Ook ligt de nadruk op het moment op je gezondheid en je dagelijkse activiteiten. Tip: denk eens een keertje aan jezelf en laat anderen deze maand wat meer links liggen, je mag best wat beter voor jezelf zorgen, jij hebt ook aandacht nodig!



Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Je bent een beetje rusteloos en je neigt snel boos te worden als iets niet gaat zoals je wilt. Ook als iemand een andere mening heeft die nergens op slaat moet je het echt proberen te laten gaan. Hou jezelf in de gaten en richt je energie op andere dingen. Op deze manier kom je alleen maar meer vijanden en barrières tegen. Tip: Hou je beide voeten op de grond.



Maagd (24 augustus – 23 september)

Het wordt een moeilijke maand, dat is zeker. Je hebt de laatste tijd weinig productieve dingen gedaan, en dat resultaat zie je nu. Maak af waaraan je bent begonnen en begin even niks nieuws. Je hebt binnenkort behoorlijk wat indrukken te verwerken, dus doe het rustig aan. Als je iemand om een gunst wil vragen, zet dan vooral je charmes in. Dat zal je helpen. Tip: bezwijk niet onder druk en zet pas een punt achter deze opdracht als je er zélf 100% tevreden over bent.

Weegschaal 24 september – 23 oktober)

Het wordt eindelijk even rustig en dat had je nodig. Kijk even kritisch naar je situatie en bedenk even wat je nog wil bereiken in je vriendschappen en liefde(s). Als je ergens spijt van hebt, laat het horen! Laat onzekerheden even achter je en doe het gewoon. Nooit geschoten is altijd mis, dat geldt voor alles. Tip: Focus je deze maand op andere belangrijke dingen, maar pak vooral goed je rust nu je die eindelijk kan krijgen.



Schorpioen (24 oktober – 22 november)


Je probeert er voor je vrienden te zijn en ze te motiveren, maar in plaats van dat je ze helpt gaat het precies de verkeerde kant op. Een relativerende opmerking is op zijn plaats. Gebruik je verstand en hou je hoofd kalm en koel. Doe vooral geen beloftes die je toch niet kan waarmaken. Tip: maak gebruik van die heldere blik en neem warrige gevoelens onder de loep.




Boogschutter (23 november – 21 december)

Je zit een beetje in een dromerige sfeer. De realiteit kan je helemaal gestolen worden, want jij zit in een wereld vol fictie en fantasie. Blijf jezelf er echter wel aan herinneren dat niet alles echt is. Het is even niet de tijd om vijanden te maken. Probeer meningsverschillen snel op te lossen en wees eerlijk naar je medemens. Tip: blijf scherp in je relaties en probeer eventuele misverstanden te voorkomen.





Steenbok (22 december – 20 januari)

Hou je impulsiviteit een beetje in bedwang. Een korte break heeft je goedgedaan en nu ben je misschien iets té opgelaten. Ga moeilijke gesprekken niet uit de weg en wees vooral niet bang om jouw mening te laten horen. Op school of op het werk gaat het beter en dat geeft je een boost in zelfvertrouwen. Tip: wordt soms niet te hoogmoedig en blijf wel kritisch over je eigen impulsieve ideeën. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten